Cégünk 2008 óta áll ügyfelei rendelkezésére prémium kategóriás termékekkel és szolgáltatásokkal. Üzletpolitikánk, hogy szolgáltatásainkat partnereink felé mindig a legmagasabb színvonalon és folyamatosan igyekezzünk teljesíteni, hiszen számunkra kiemelkedõen fontos a partnerek pozitív visszajelzése.


A megnövekedett fogyasztói igények kiszolgálása, valamint a kiemelkedõ minõség folyamatos biztosítása érdekében országos hálózatot építettünk ki. Az Aqua Royal Kft. kizárólag minõségi italautomaták és 19 literes ballonos, ásványi anyagokban gazdag vizek forgalmazásával foglalkozik.


Központi telephelyeink Debrecenben és Budapesten találhatóak, eredményeinket képzett, szolgálatkész dolgozóink fáradhatatlan munkájának is köszönhetjük. Cégünk figyelmet fordít arra, hogy partnereink megelégedése mellett szintén megelégedett és állandó munkatársak képviseljék az Aqua Royal Kft.-t a hét minden napján, Magyarország egész területén. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elismeréssel szólnak kiváló minõségû termékeinkrõl és rugalmas, ügyfélbarát szolgáltatásainkról, melyet a vásárlói igényekhez optimalizáltunk.


Az általunk kihelyezett, vagy nálunk vásárolt italautomata gépeket (amennyiben az ásványvizet társaságunktól vásárolják) 48 órán belül ingyen szervizeljük és javítjuk, igény esetén cseréljük. Kihelyezett vízadagoló automata gépeink meghibásodása esetén szervizes kollégáink haladéktalanul a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges munkálatokat. Amennyiben a javítása helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.


Szolgáltatásunk tartalmazza az elõírásszerû karbantartást, melyet mindig a megrendelõ igényeihez igazítunk. Automatáink negyedévente fertõtlenítésen esnek át, - mely szintén ingyenes – így biztosítva az ásványvíz állandó minõségét.


Referenciáink (a teljesség igénye nélkül):


Egyedi árajánlat kidolgozásához készséggel állunk rendelkezésére!


Tisztelettel: Szûcs Endre

ügyvezetõ igazgató